Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.07.15. AZ EREDMÉNYES TANULÓKAT ÉS TANÁRAIKAT KÖSZÖNTÖTTÉK A VÁROSHÁZÁN

2009.09.09

AZ EREDMÉNYES TANULÓKAT ÉS TANÁRAIKAT KÖSZÖNTÖTTÉK A VÁROSHÁZÁN (részlet)

Forrás: Kisvárda Magazin 2009.07.15.

 

2009. június 19-én került sor a Városházán az elmúlt tanévben kimagasló versenyeredményeket elért tanulók és felkészítő tanáraik köszöntésére. E jeles alkalomból Dr. Oláh Albert polgármester köszöntötte a meghívottakat, majd a Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskola növendékei adtak műsort.

 

Szabó Sándor, a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 11. évfolyamának emelt szintű informatikai osztályába jár. A példamutató magatartású tanuló sportteljesítményeivel hívta fel magára a figyelmet. Sikerrel szerepelt különféle sportversenyeken, melyek közül kiemelkedik a Diákolimpia Országos Döntőjében a fekvenyomás sportágban elért IV. helyezés. Tehetségének és nem utolsó sorban kitartó munkájának eredményképpen részt vehetett nemzetközi megmérettetésen is: a Junior Fitness Világbajnokságon VIII. helyezést ért el, amellyel nemcsak a Bessenyei György Gimnáziumot és Kisvárda városát, hanem hazáját is méltó módon képviselte. Ez utóbbi eredményét a Botond Sport Club vezetőjének, a nemrég elhunyt Székely Lászlónak is köszönheti, mivel az ő irányításával kezdte el a testépítést.

Tanáraival, a felnőttekkel tisztelettudó, osztályközösségi munkája is kiemelkedő, osztálytársaival jó kapcsolatot alakított ki, akik példaképként néznek rá. Többen kezdtek el hatására rendszeresen edzeni, sportolni.

Felkészítő tanára: Jónás Béla, az iskola biológia-testnevelés szakos pedagógusa. …

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

botondsport@freemail.hu

(Lacek, 2009.09.17 17:15)

Gratulálunk Sanyinak. Nagyon szépeket írtak róla. Ez komoly dolog, majd később még nagyobb lesz az értéke.