Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 OLYMPIA WEEKEND

 

2012 OLYMPIA WEEKEND ERIN STERN A FIGURE OLYMPIA GYŐZTESE
Székely László 2012-10-01
 

 

A 2012-es Figure Olympia kategóriában, fantasztikus harcot láthattunk a nagyszerű versenyzők között A két bajnok esélyes sportoló, Erin Stern és Nicole Wilkins közül, most Erin Stern-en a sor, hogy viselje a koronát.

 
Erin Stern az új Ms. Figure Olympia!
 
  1. Erin Stern
  2. Nicole Wilkins
  3. Candice Keene
  4. Heather Dees
  5. Mallory Haldeman
  6. Teresa Anthony
 
Erin hibátlan. Tökéletes szimmetria, kisugárzás, és csodálatos esztétika. Ő kecses és elegáns. Előadásában megmutatkozott kiváló színpadi jelenléte. A bírók döntöttek, 2012 Figure bajnoka Erin Stern.
 

msfigureo2012_erinstern.jpg

 

Nicole Wilkins a korábbi bajnok simább és kisebb volt mint máskor. Ennek ellenére biztosan újra versenybe száll a következő évben, hogy visszanyerje a címet.
 
A gyönyörű Candice Keene a harmadik helyen végzett. Talán a legszimmetrikusabb lány. Apró derék, kerek vállak és kitűnő combok. Candice állta a sarat és sikerült, megszereznie a bronzéremet.
 
Heather Dees hatalmasat ugrott előre a pro soraiban, ebben az évben. Ő lett a negyedik helyezett. A bírók nagyra értékelték az egyre javuló határozott fizikumát.

 

msfigureo2012_top6.jpg

 

Első olympiai debütálásán, Mallory Haldeman hatalmas benyomást tett a bírókra. Ő lett az ötödik helyezett. Fizikuma erőteljes és kiegyensúlyozott. Láthatjuk még Malloryt a jövőben, ahogy folyamatosan javul.
 
Teresa Anthony kapta hatodik helyet. Ő nagyon következetes a fizikum és prezentációs fordulóban. Szép volt, mint mindig, nem lehet, nem oda figyelni rá.
 
SZL